Рубанівська громада
Херсонська область, Каховський район

Громадянам

Чи може ФОП тимчасово припинити підприємницьку діяльність?

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі на численні запити фізичних осіб – підприємців щодо можливості тимчасового припинення підприємницької діяльності повідомляє.

14:27:53 08.07.2021

Земельний податок: чи сплачує ФОП - «єдинник» у разі припинення діяльності?

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що платники єдиного податку звільняються від обов’язку нарахування, сплати та подання податкової звітності з податку на майно (в частині земельного податку), крім земельного податку за земельні ділянки, що не використовуються платниками єдиного податку першої – третьої груп для провадження господарської діяльності (п. п. 4 п. 297.1 ст. 297 ПКУ).

14:27:37 08.07.2021

Податкова застава: коли виникає право

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує, що згідно з п. 89.1 ст. 89 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) право податкової застави виникає:

09:18:00 05.07.2021

У бізнесмена є наймані працівники: куди сплачувати ЄСВ

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує, що відповідно до п. 1 частини 1 ст. 4 Закону України від 08 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (далі – Закон № 2464) платниками єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування є фізичні особи – підприємці (далі – ФОП), зокрема ті, які використовують працю інших осіб на умовах трудового договору (контракту) або на інших умовах, передбачених законодавством про працю, чи за цивільно-правовим договором.

09:14:00 05.07.2021

Щодо сплати податку на нерухомість у 2021 році

До 1 липня поточного року мешканці Херсонщини отримають податкові повідомлення – рішення про сплату податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (далі – податок на нерухоме майно), за 2020 рік.

09:11:11 05.07.2021

Виплатили аванс – сплатіть ЄСВ

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує щодо нарахування єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування (далі – ЄСВ) на заробітну плату у вигляді авансових виплат.

09:10:20 05.07.2021

Звільнення від сплати єдиного податку на період відпустки,Транспортний податок: куди надсилається ППР громадянину – нерезиденту

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що платники єдиного податку першої та другої груп сплачують єдиний податок шляхом здійснення авансового внеску не пізніше 20 числа (включно) поточного місяця. Нарахування авансових внесків для таких платників єдиного податку здійснюється податковими органами на підставі поданої ними заяви, зокрема щодо розміру обраної ставки єдиного податку, заяви стосовно періоду щорічної відпустки.

15:14:07 25.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь