Рубанівська громада
Херсонська область, Каховський район

Громадянам

Про декларування доходів в ефірі радіо «Лепетиха ФМ»

Днями у прямому ефірі радіостудії «Лепетиха ФМ» начальниця Великолепетиської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Світлана Маленда розповіла громадянам Лепетищини про підсумки цьогорічної деклараційної кампанії.

09:45:32 01.06.2021

Сплата туристичного збору

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує про сплату туристичного збору (далі – збір) − місцевого збору, кошти від якого зараховуються до місцевого бюджету.

11:08:49 26.05.2021

У травні преференції для «спрощенців» І групи закінчуються

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі повідомляє, що Законом України від 04 грудня 2020 року № 1072-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», передбачені пільги для фізичних осіб – підприємців (далі – ФОП) платників єдиного податку І групи.

11:07:24 26.05.2021

Шахраї відстежують публікації податкової служби

У податковому відомстві, як у будь-якій іншій установі, є звичайна плинність кадрів, переведення на інші посади, зміни номерів телефонів тощо. Для зручності платників податків інформація про такі зміни оприлюднюється на субсайті та офіційній сторінці Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі у Facebook.

11:05:25 26.05.2021

ФОП – роботодавець: повідомлення про прийняття на роботу

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує, що повідомлення про прийняття працівника на роботу подається фізичною особою-підприємцем до територіальних органів ДПС за місцем обліку його як платника ЄСВ за формою згідно з додатком до Порядку повідомлення Державній податковій службі та її територіальним органам про прийняття працівника на роботу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року № 413 (із змінами та доповненням), до початку роботи працівника за укладеним трудовим договором, а саме:

11:04:43 26.05.2021

На Херсонщині показники сплати ПДВ майже на 56 відсотків перевищують минулорічні

За даними відділу координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі у січні – квітні 2021 року суб’єкти господарювання Херсонщини сплатили до державного бюджету 768,4 млн гривень податку на додану вартість. Надходження перевищили рівень аналогічного періоду минулого року на 274,3 млн гривень, що становить майже 56 відсотків. Такий показник – це реакція підприємців на створення прозорих, чесних та конкурентних умов ведення підприємництва. Завдяки протидії потенційним бюджетним ризикам представники бізнесу реального сектору економіки отримують більшу частину ринку. Відповідно – сплата ПДВ зростає. Варто додати, що з метою упередження використання тіньових схем та мінімізації ПДВ, функціонує Система моніторингу критеріїв оцінки ризиків. Цей механізм в автоматичному режимі безособово зіставляє та аналізує господарські операції усіх без винятку платників, зупиняючи реєстрацію ризикових оборудок. Своєю чергою, фахівці податкового відомства відбирають ті господарські операції, які несуть завдають втрати бюджету. Водночас кожен платник має право і можливість підтвердити обґрунтованість своїх дій документально, після чого реєстрація податкових накладних відновлюється.   Підписуйтеся на офіційні сторінки ДПС України та Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі в соціальних мережах. З нами ви завжди будете в курсі актуальних новин податкового законодавства.

11:04:32 26.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь