Рубанівська громада
Херсонська область, Каховський район

Громадянам

Лепетиські податківці розповіли освітянам про оподаткування репетиторських послуг

Днями начальниця Великолепетиської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Світлана Маленда провела робочу зустріч з працівниками комунальної установи «Великолепетиський селищний центр по обслуговуванню закладів освіти» та директором установи Наталією Побейвовк.

14:54:43 14.05.2021

На Херсонщині викрито схему привласнення понад 18 млн гривень

На Херсонщині податківці викрили схему ухилення від сплати податків у великих розмірах та привласнення громадянином виручки реальних суб'єктів господарювання-сільгоспвиробників на суму понад 18 млн гривень.

14:46:23 14.05.2021

Про особливості конкурсного відбору

Ексклюзивні коментарі від спеціалістів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі у Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/tax.kherson.crimea.sevastopol.

14:44:06 14.05.2021

Підприємці Херсонщини продовжують вести ризикову діяльність

Спеціалісти Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі постійно проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу та контролюють дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства у сфері застосування РРО.

14:43:43 14.05.2021

ФОП і декретні: хто має право та нюанси оподаткування

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує, що підприємці, які сплачують єдиний соціальний внесок, мають право на отримання лікарняних та декретних виплат.

14:40:56 14.05.2021

Податкові пільги з плати за землю: громадянам необхідно подати заяву до 1 травня

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що для застосування пільги по земельній платі громадянам необхідно подати заяву не пізніше 30 квітня.

14:32:44 14.05.2021

Доходи декларуєш – громаду будуєш!

Наразі одним з актуальних питань діяльності Великолепетиської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі є проведення деклараційної кампанії громадян, яка триватиме до 1 травня. Надалі працюватиме механізм повернення коштів за правилами застосування податкової знижки (до 31.12.2021 включно).

14:32:06 14.05.2021

Недостатньо страхового стажу – укладіть договір про добровільну участь

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м Севастополі інформує, що останнім часом тема добровільної сплати єдиного соціального внеску набуває актуальності. «Купити» страховий стаж, якого бракує, можна на підставі договору про добровільну сплату.

14:28:06 14.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь