Рубанівська громада
Херсонська область, Каховський район

Громадянам

ФОП змінив податкову адресу: куди подавати заяву про перехід на спрощену систему оподаткування

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує щодо подання заяви про перехід на спрощену систему оподаткування у разі зміни податкової адреси.

15:11:50 10.06.2021

Строки зберігання документів бізнесменами - спрощенцями

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує щодо строків первинних документів зберігання підприємцями, які перебувають на спрощеній системі оподаткування.

15:10:53 09.06.2021

Як заповнюється податкова декларація з ПДВ та додатки до неї: у гривнях з копійками чи без копійок?

Відповідно до п. 4 розд. ІІІ Порядку заповнення і подання податкової звітності з податку на додану вартість, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 28.01.2016 № 21, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 29.01.2016 за № 159/28289 (далі – Порядок № 21), усі показники у податковій звітності з ПДВ проставляються у гривнях без копійок з відповідним округленням за загальновстановленими правилами.           Згідно з п. 6 розд. І Порядку № 21 до податкової звітності з податку на додану вартість належать:           - податкова декларація з податку на додану вартість з додатками;           - уточнюючий розрахунок податкових зобов’язань з податку на додану вартість у зв’язку з виправленням самостійно виявлених помилок з додатками;           - розрахунок податкових зобов’язань, нарахованих отримувачем послуг, не зареєстрованим як платник податку на додану вартість, які постачаються нерезидентами, у тому числі їх постійними представництвами, не зареєстрованими платниками податків, на митній території України.           Отже, усі показники податкової декларації та додатків до неї заповнюються у гривнях без копійок з відповідним округленням за загальновстановленими правилами.

15:10:59 08.06.2021

Бажаєте стати «спрощенцем» з ІІІ кварталу – подайте заяву не пізніше 15 червня 2021 року

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що для обрання або переходу на спрощену систему оподаткування суб’єкт господарювання подає до контролюючого органу за місцем податкової адреси заяву.

15:08:03 02.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь