Рубанівська громада
Херсонська область, Каховський район

У Рубанівці обговорили важливі питання

Дата: 25.06.2021 15:16
Кількість переглядів: 185

Фото без опису

Задля обговорення нагальних питань щодо наповнення місцевого бюджету та ефективного використання наявних резервів, начальниця Великолепетиської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Світлана Маленда зустрілася з головою Рубанівської територіальної громади Олегом Куратовим та начальницею фінансового відділу Ларисою Стельмах.

Під час зустрічі йшлося про налагодження ефективної взаємодії та надання методологічної допомоги з питань, які виникають в процесі функціонування територіальної громади та належать до компетенції податкових органів. Окремо зупинилися на питанні проведення спільної роботи зі сплати жителями громади податкового боргу, легалізації підприємницької діяльності та найманої праці, виконання місцевого бюджету тощо.

Особливу увагу Світлана Маленда сконцентрувала на якісному опрацюванні паспорту Рубанівської ТГ. За її словами, важливо прорахувати базу оподаткування, адже кошти, що будуть надходити – це доходи громади.

Не оминули й питання сплати майнових податків. Податківиця проінформувала про проведену роботу щодо нарахування інспекторами земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінного від земельної ділянки. Також деталізувала аналітичні показники площ земельних ділянок та розрахункові втрати від неоподатковуваних паїв громадян.

Наприкінці конструктивного діалогу посадовці дійшли згоди, що такі зустрічі проводитимуть надалі на постійній основі, адже вони надають можливість тримати руку на пульсі подій щодо наповнення дохідної частини місцевої скарбниці та відразу знаходити шляхи розв’язання нагальних питань.

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook: https://www.facebook.com/TaxUkraine/ та телеграм-канал ДПС https://t.me/tax_gov_ua.

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь