Рубанівська громада
Херсонська область, Каховський район

Громадянам

Узагальнююча податкова консультація щодо оподаткування при ліквідації контрольованих іноземних компаній

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що наказом Міністерства фінансів від 14.05.2021 № 256 затверджено Узагальнюючу податкову консультацію (далі – УПК) щодо оподаткування доходів фізичних осіб, одержаних від ліквідації (припинення) іноземної юридичної особи або іноземного утворення без статусу юридичної особи.

10:00:00 09.08.2021

Що таке одноразове (спеціальне) добровільне декларування?

Одноразове (спеціальне) добровільне декларування – це особливий порядок добровільного декларування фізичною особою належних їй активів, розміщених на території України та/або за її межами, якщо такі активи фізичної особи були одержані (набуті) нею за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог законодавства з питань оподаткування та/або міжнародних договорів, згода на обов'язковість яких надана Верховною Радою України, та/або які не були задекларовані в порушення податкового та валютного законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи, протягом будь-якого з податкових періодів, що мали місце до 1 січня 2021 року.

09:59:59 09.08.2021

Від Херсонщини держбюджет отримав 1,2 мільярда гривень ПДВ

За січень – липень цього року суб’єкти господарювання спрямували до державного бюджету понад 1,2 мільярда гривень податку на додану вартість. Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим, цьогорічний показник зріс на 43% або 369,4 млн гривень.

09:45:53 05.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь