Рубанівська громада
Херсонська область, Каховський район

Про декларування доходів в ефірі радіо «Лепетиха ФМ»

Дата: 01.06.2021 09:45
Кількість переглядів: 148

Днями у прямому ефірі радіостудії «Лепетиха ФМ» начальниця Великолепетиської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Світлана Маленда розповіла громадянам Лепетищини про підсумки цьогорічної деклараційної кампанії.

У своєму виступі очільниця податкової інспекції повідомила слухачам про результати декларування громадянами Великолепетиської та Рубанівської територіальних громад своїх минулорічних доходів. Зокрема, скільки мешканців прозвітували про отримані у 2020 році доходи, яку саме суму доходів задекларували, скільки декларантів скористалися правом на податкову знижку та яка сума із задекларованих статків надійде у вигляді податків до місцевих бюджетів громад.

Загалом про отримані у попередньому році доходи прозвітували                 1683 мешканці, що на 135 декларантів більше, ніж торік. Задекларували вони понад 25 млн гривень, з яких в обов’язковому порядку сплатять майже 3 млн гривень податку на доходи фізичних осіб та 268 тис. гривень військового збору. На одну декларацію задекларовано майже 2 тис. гривень податку на доходи фізичних осіб, що вдвічі перевищує минулорічний показник. Найбільше декларацій подали громадяни, які отримали у 2020 році дохід від продажу сільськогосподарської продукції. На другому місці – декларування доходів у вигляді спадщини.

На завершення прямого ефіру Світлана Маленда висловила подяку лепетиським декларантам, які вчасно виконали свій конституційний обов’язок, за сумлінну громадянську позицію, високу податкову культуру та сплату податків, які надійдуть до місцевих бюджетів територіальних громад.

 

          Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС України – дізнавайтесь податкові новини першими!

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь