Рубанівська громада
Херсонська область, Каховський район

Громадянам

До уваги платників акцизного податку!

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі звертає увагу суб’єктів господарювання роздрібної торгівлі, які здійснюють реалізацію підакцизних товарів та платників акцизного податку, які реалізують пальне або спирт етиловий, на необхідності уважного заповнення та подання Декларації акцизного податку (далі – Декларація), а також сплати до бюджету цього податку.

14:26:30 14.05.2021

Плата за землю: звірка даних проводиться за заявою платника

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що громадяни – платники плати за землю (земельного податку або орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності) мають право звернутися з письмовою заявою до контролюючого органу за місцем знаходження земельних ділянок для проведення звірки даних щодо:

14:25:02 14.05.2021

Податок на нерухоме майно: нерухомість продано, а платнику надходять податкові повідомлення рішення про сплату податку

          Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відповідає на запитання платників податків.

14:22:42 14.05.2021

Які документи необхідно подати внутрішньо переміщеній особі, для отримання податкової знижки з оренди житла (квартири, будинку)?

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі відповідає на запитання платників податків.

14:05:11 14.05.2021

Оподаткування спадщини та подарунків

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що норми Податкового кодексу України зобов`язують оподатковувати обє`кти дарування, подаровані платнику іншою фізичною особою, за правилами, встановленими для оподаткування спадщини.

14:03:02 14.05.2021

3060 гривень - мінімальний поріг податкового боргу

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує, що Законом України від 04.12.2020 р. № 1072-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (далі - Закон № 1072), який набрав чинності 10 грудня 2020 року (опублікований у виданні «Голос України» 09.12.2020) передбачено збільшення мінімального порогу суми податкового боргу, до якої не застосовуються заходи стягнення.

14:02:27 14.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь