Рубанівська громада
Херсонська область, Каховський район

Освітній проєкт для проактивних підлітків: Програма uBoost

Дата: 25.07.2024 14:05
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

Громадська організація «Ю БУСТ» повідомляє про запуск uBoost — безкоштовної освітньої платформи для проактивних підлітків з маленьких містечок та прифронтових територій. Зібрали в цьому дописі все головне про uBoost, щоб ви могли поділитися з тими, кому це може бути цікаво.

На uBoost учасники розвивають гнучкі навички (soft skills), вчаться запускати власні проєкти, знаходять однодумців та отримують підтримку від дорослих, які вже здобули визнання.

У нас справжні кінопродюсери розповідають про кіно, блогери-мільйонники — про блогерство, власники рекламних агенцій — про рекламу, засновники стартапів — про те, як зробити всесвітньо відомий бізнес, а ще супроводжують на всьому шляху навчання та відповідають на будь-які запитання.

Навчальна програма uBoost складається з 6 модулів і включає онлайн заняття та офлайн події. Зустрічі відбуваються 2-3 рази на тиждень по 65 хвилин. Тривалість програми — до 3 місяців.

Як долучитися до навчання?

👉Заповнити форму на сайті: https://www.uboost.study/ua

👉Пройти коротку співбесіду

👉Стати самотворцем та почати свій шлях з нами

Наша місія — створити можливості для підлітків-самотворців, щоб вони отримали актуальні навички та знання, яким не навчають у школі, і допомогти їм повірити в себе та реалізувати свої амбіції.

📣Запрошуємо проактивні школи та громади до співпраці. Пишіть нам на [email protected].

📣Також ми завжди раді новим експертів-викладачів. Якщо ви маєте експертизу в одній зі сфер нашого навчання та бажаєте викладати — пишіть на [email protected].

Діліться цим дописом з друзями та знайомими.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь