Рубанівська громада
Херсонська область, Каховський район

З Днем Конституції України!

Дата: 28.06.2024 12:43
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

 

ДОРОГІ СПІВВІТЧИЗНИКИ!

Прийміть щирі вітання з Днем Конституції України!

        28 червня 1996 року українці отримали Конституцію, в якій носієм суверенітету і єдиним джерелом влади було проголошено народ, а найвищою соціальною цінністю людину, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість і безпеку.

      Конституція України – це головний оберіг державності й демократії, гарант соборності нашої країни. Її прийняття назавжди закарбувало бажання українців жити у власній незалежній державі.

      Cьогодні ми змушені доводити та відстоювати права і свободи у війні з агресором. Герої стоять на смерть за наше конституційне право бути вільними та незалежними.

      Нехай же в день національного свята в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її Головний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі. Україна розпочинається з кожного з нас. І нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку кожної людини, де панували б гуманізм, демократія, право, закон і справедливість – все те, що декларує і гарантує нам Основний Закон країни. Бажаємо, щоб мир, злагода та перемога сприяли подальшій розбудові правової держави!

Зичимо міцного здоров’я, щастя, добра та успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України!

Слава Україні!🇺🇦🇺🇦🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь