Рубанівська громада
Херсонська область, Каховський район

УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ. Про надання одноразової грошової допомоги сім'ям учасників бойових дій та інших категорій

Дата: 02.05.2024 16:08
Кількість переглядів: 106

 

До уваги мешканців Рубанівської громади!

         Відповідно до розпорядження начальника Рубанівської сільської військової адміністрації від 19.12.2024 року № 29 затверджена Програма соціального захисту населення, заходами якої передбачено:

    Надання одноразової грошової допомоги сім'ям учасників бойових дій, бійців-добровольців, а також військовозобов'язаних, які були призвані на військову службу під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за контрактом, які загинули після 24.02.2022 року під час виконання бойового задання (несення військової служби) в Україні в розмірі 50 тис. грн.

      Надання одноразової грошової допомоги військовозобов'язаним або одному із членів сім'ї |військовозобов'язаного, який був призваний на військову службу під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за контрактом, бійцям- добровольцям та які отримали поранення за ступенем тяжкості (легкі, середні, тяжкі) під час введення бойових дій (несення військової служби) в Україні,  в розмірі від 10 до 50 тис. грн.

       Надання одноразової грошової допомоги військовозобов'язаним , які були призвані на військову службу у 2024 році під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за контрактом, бійцям- добровольцям  в період проходження ними військової служби в розмірі 10 тис. грн.

    Документи на отримання  матеріальної допомоги подаються на електронну адресу відділу «Центр надання адміністративних послуг» Рубанівської сільської ради cnap_rubanivka@ukr.net

    За детальною інформацією для отримання допомоги звертайтеся за т. 0689677648

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь