A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рубанівська громада
Херсонська область, Каховський район

Вітаємо переможців І обласного етапу змагань з туристсько-спортивних походів серед учнівської та студентської молоді

Дата: 18.01.2022 14:27
Кількість переглядів: 112

 

Фото без опису

З метою поглиблення знань з історії, культури, природи рідного краю з 08 по 22 грудня 2021 року проведено І обласний етап змагань зі спортивних туристських походів серед учнівської та студентської молоді. У Змаганнях взяли участь 29 туристських груп учнівської молоді Херсонської області. Загальна кількість учасників – 318 осіб.

Вітаємо вихованців гуртків «Юні туристи» комунального закладу «Великолепетиський центр дитячої та юнацької творчості» Великолепетиської селищної ради, здобувачів освіти Миколаївського освітнього комплексу "Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів - заклад дошкільної освіти" Рубанівської сільської ради та керівника гуртка Рогачова Юрія Вікторовича з  почесним  І місцем в І обласному етапі змагань з туристсько - спортивних походів серед учнівської та студентської молоді. На підставі рішення суддівської колегії  І обласного етапу  гурток нагороджений  дипломом  комунального закладу «Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради у номінації  «пішохідний туризм» 2 ступеня складності - похід до Карпат. Бажаємо подальших яскравих  перемог!

Приємно відзначити, що вихованці гуртка мають можливість подорожувати територією всієї України, на власні очі побачити її красу, доторкнутися до історії і традицій найвіддаленіших куточків нашої Батьківщини. Саме так, не словом, а ділом, і виховуються справжні патріоти своєї землі!

 Щиро бажаємо вихованцям та Юрію Вікторовичу нових звершень та цікавих подорожей та подальших яскравих  перемог!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь