Рубанівська громада
Херсонська область, Каховський район

За січень – серпень 2021 року 400 громадян Великолепетиської та Рубанівської громад отримали власний податковий номер

Дата: 30.09.2021 14:35
Кількість переглядів: 88

  • січень – серпень 2021 року 400 громадян Великолепетиської та Рубанівської громад отримали власний податковий номер

 

Повний спектр адміністративних, консультаційних та інформаційних послуг платники можуть отримати в Великолепетиській ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та                   м. Севастополі.

Найпопулярнішою серед відвідувачів податкової є послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків. Так, упродовж січня - серпня     2021 року реєстраційний номер облікової картки платника податків отримали                 400 жителів Великолепетиської та Рубанівської громад.

У податковій інспекції нагадують: для проведення реєстрації в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків громадянам необхідно подати до контролюючого органу за місцем реєстрації облікову картку за формою № 1ДР, документ, що посвідчує особу заявника, та свідоцтво про народження дитини (для неповнолітніх).

З переліком адміністративних послуг ДПС для представників бізнесу та громадян можна ознайомитися на субсайті Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі в розділі «Адміністративні послуги» або у Великолепетиській ДПІ, яка знаходиться за адресою: смт Велика Лепетиха, вул. Соборна, 10.

          Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook: https://www.facebook.com/TaxUkraine/ та телеграм-канал ДПС https://t.me/tax_gov_ua.

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь