Рубанівська громада
Херсонська область, Каховський район

Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана

Дата: 01.10.2021 11:53
Кількість переглядів: 231

Урочисті заходи з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана відбулися в Рубанівському сільському будинку культури.

Фото без опису

Цей день – не тільки можливість нагадати всім про людський обов`язок бути турботливими та милосердними до шановної частини суспільства. Він дозволяє висловити глибоку пошану до людей, які закладали основу незалежної держави, є носіями кращих трудових традицій і духовних багатств. Зі словами вдячності до всіх присутніх звернувся заступник сільського голови Олександр Лозіцький. Своїми творчими виступами вітали гостей Світлана Рогінська, гумористичний дует «30+», Ольга Родзяк, вокальний гурт «Мелодія». За допомогою лялькового театру «Казка» глядачі угадували казки з дитинства, з задоволенням грали в ігри, а по закінченні концерту всі смакували гарячим чаєм та смаколиками. Дякуємо за фінансову підтримку сільському голові Олегу Куратову та Благодійному фонду Ігоря Колихаєва «Нам тут жити» Генадій Лагута.

До свята було підготовлено фотозону та виставку майстрів декоративно-ужиткового мистецтва. Захід пройшов у теплій святковій атмосфері, на яких всі присутні отримали заряд позитивних емоцій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь