A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рубанівська громада
Херсонська область, Каховський район

Служба в Армії – це школа мужності, хоробрості та стійкості, особливого гартування волі та характеру, які залишаються у людини на все життя.

Дата: 07.10.2021 11:22
Кількість переглядів: 162

05 жовтня в Рубанівському сільському будинку культури відбулися урочисті проводи призовників осіннього призову на строкову службу до лав Збройних Сил України. А саме: Ковальова Владислава Євгенійовича, Мовчан Андрія Петровича, Плачкова Дениса Станіславовича, Сови Владислава Олександровича та Чижова Олександра Вікторовича.

Фото без опису

Зі словами привітань і найкращими побажаннями перед новобранцями виступили заступник сільського голови Олександр Вікторович Лозіцький, начальник першого відділу Каховського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки – підполковник Лукомець Олександр Вікторович. Вони побажали юнакам міцного здоров’я, гідно виконати почесний обов’язок громадянина України, повернутися додому змужнілими і здоровими, і не забувати, що дома чекатимуть їхні батьки та рідні.

Під час заходу всі земляки-призовники отримали часточку рубанівської землі, напоєну духом хліба святого, щоб завжди повертались до рідного дому, запашний хліб та подарунки від Рубанівської сільської ради. Творчими виступами вітала всіх присутніх Світлана Рогінська. Настоятель Святомихайлівської церкви отець Василій, благословив майбутніх солдат на новий, відповідальний і дуже непростий етап їхнього життя. Також отець Василій окропив хлопців свяченою водою та подарував ікони-обереги.

Фото без опису

Щасливої дороги наші призовники!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь