Рубанівська громада
Херсонська область, Каховський район

Великолепетиські податківці проводять операцію «Урожай»

Дата: 20.07.2021 08:25
Кількість переглядів: 82

Великолепетиські податківці проводять операцію «Урожай»

 

Вчора під час операції «Урожай» начальниця Великолепетиської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Світлана Маленда спільно з фахівцем Головного управління Держпраці у Херсонській області провела рейди по залученню до сплати податків громадян – одноосібників на території Великолепетиської територіальної громади.

Під час заходу встановлено низку порушень, а саме: нелегальне використання праці 4 найманих працівників, обробіток орендованої землі без державної реєстрації та неподання декларації про минулорічні доходи.

З аграріями проведені індивідуальні бесіди, їм було рекомендовано зареєструвати власну справу та врегулювати трудові відносини з найманими робітниками згідно з нормами чинного законодавства.

Наразі 5 громадян – одноосібників вже подали до Великолепетиської ДПІ декларації про майновий стан і доходи, отримані торік.

Варто нагадати, що під час проведення операції «Урожай» передбачається проведення контрольних заходів за виплатою реальної заробітної плати працівникам, зайнятим у сільському господарстві на всіх етапах виробництва: від посівної кампанії і до реалізації агропродукції.

Для тих, хто не бажає доброчесно виконувати свої конституційні обов’язки законодавством передбачена адміністративна відповідальність за здійснення господарської діяльності без державної реєстрації та дозвільних документів.          Відповідно до ч. 1 ст. 164 КУпАП розмір адміністративного штрафу за діяльність без державної реєстрації складає 17 000-34 000 гривень.

Великолепетиська ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі закликає сільгоспвиробників та фермерів – офіційно вести господарську діяльність та працевлаштовувати найманих працівників.

Операція «Урожай» триває.

                                                                                   Пресслужба Головного управління

                                                                                   ДПС у Херсонській області, Автономній

                                                                                   Республіці Крим та м. Севастополі           

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь