Рубанівська громада
Херсонська область, Каховський район

Співпраця лепетиських податківців з територіальними громадами триває

Дата: 26.05.2021 10:47
Кількість переглядів: 135

Днями під керівництвом голови Великолепетиської територіальної громади Максима Колокота відбулася апаратна нарада, в якій взяла участь начальниця Великолепетиської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Світлана Маленда.

Під час наради присутні обговорили результати роботи з питань наповнення в січні – квітні поточного року бюджету територіальної громади. Запрошені спільно з очільницею податкової інспекції провели ґрунтовний аналіз надходжень до місцевої скарбниці в розрізі податків і зборів. Зокрема тих, які є бюджетоутворювальними.

          Світлана Маленда зазначила, що у громаді, попри карантинні обмеження, досить непоганий результат надходжень спостерігається по ПДФО, єдиному податку та платі за землю. Цей факт свідчить про усвідомлення лепетиськими платниками важливості забезпечення життєдіяльності громад шляхом своєчасної сплати податкових зобов’язань. Гірші показники в динаміці надходжень акцизного податку, тому податківиця запропонувала посилити роботу в даному напрямку.

Також посадовці обговорили питання щодо проведення спільної роботи зі сплати жителями селища податкового боргу, легалізації підприємницької діяльності та найманої праці, застосування реєстраторів розрахункових операцій тощо.

На завершення зустрічі начальниця податкової інспекції подякувала Максиму Колокоту за розуміння та партнерство в організації роботи, правильний і виважений підхід до виконання спільних завдань, націлених на економічне зростання територіальної громади.

 

          Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС України – дізнавайтесь податкові новини першими!

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь