A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рубанівська громада
Херсонська область, Каховський район

Детальний план території

Дата: 15.01.2021 14:20
Кількість переглядів: 319

 

              

  Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозиції громадськості у проекті містобудівної документації « Детальний план території відносно відведення земельної ділянки площею 1,1400  га., гр.. Комаровській О.І., для ведення особистого селянського господарства за  адресою: с. Миколаївка Миколаївської сільської ради, Великолепетиського району Херсонської області», оприлюднення проекту містобудівної документації.

               Детальний план розробляється з метою визначення планувальної організації та функціонального призначення, просторової композиції та параметрів існуючої навкруги забудови пропонованої до розгляду земельної ділянки.

              Проект детального планування території виконаний з метою встановлення цільового призначення земельної ділянки  площею 1,1400 га, для ведення особистого селянського господарства, її експлуатація і обслуговування в межах населеного пункту с.Миколаївка  на території Миколаївського старостинського округу Рубанівської  сільської ради Херсонської області , виконаний з метою деталізації архітектурно - планувальних рішень.

            Проект виконувався  на підставі рішення Миколаївської сільської ради Великолепетиського району Херсонської області  № 445 від 13 липня 2020 року « Про надання дозволу на розроблення Детального плану  території  відносно відведення  земельної ділянки у власність гр.Комаровій О.І. для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності , площею 1,1400 га в с. Миколаївка , Миколаївської сільської ради Великолепетиського району Херсонської області».  Розробник проекту - ТОВ   « Адміралті Офіс»

              Ознайомитись з Детальним планом території можна з 18.01.2021 року по 16.02.2021 у приміщенні Рубанівської сільської ради  за адресою :с. Рубанівка  вул. Незалежності, 4, під час прилюдного експонування або на офіційному сайті http://rubanivska.gromada.org.ua/. 

              Пропозиції до Детального плану  території приймаються з 18.01.2021 року по 16.02.2021 у приміщенні Рубанівської сільської ради  за адресою :с. Рубанівка  вул.Незалежності, 14

                Строк завершення  розгляду пропозицій 17.02.2021 року.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь