A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рубанівська громада
Херсонська область, Каховський район

Рішення сесії №162-199 «Рішення VI сесії»

Кількість переглядів: 63
Скликання: восьмого скликання
Сесія: VI сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 21.04.2021
Номер документу: 162-199
Назва документу: Рішення VI сесії
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін в додаток до рішення ІІІ сесії сільської ради № 60 Про місцеву програму «Допризовної підготовки та військово-патріотичного виховання молоді в Рубанівській сільській раді на 2021рік» від 24.12.2020 року. (0.04 МБ)
  2. Про внесення змін в додаток до рішення ІІІ сесії сільської ради № 54 «Про Програму економічного, соціального і культурного розвитку території сільської ради на 2021 рік.» від 24.12.2020 року (0.04 МБ)
  3. Про внесення змін в додатки до рішення V сесії сільської ради № 135 «Про Програму розвитку, шкільної освіти на території Рубанівської сільської ради на 2021 рік.» від 04.03.2021 року (0.04 МБ)
  4. Про внесення змін в додаток до рішення ІІІ сесії сільської ради № 61 «Про програму Розвитку культури на території Рубанівської сільської ради» від 24.12.2020 року (0.04 МБ)
  5. Про внесення змін до штатного розпису Рубанівської сільської ради (0.03 МБ)
  6. Про здійснення повноважень у сфері державної реєстрації Рубанівської сільської ради (0.05 МБ)
  7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Диріву М.Ф. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.03 МБ)
  8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти у власність територіальної громади. (0.01 МБ)
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості ) гр. Жадлун А.М. (0.01 МБ)
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості ) гр. Кудінову В. О. (0.01 МБ)
  11. Про надання дозволу Лащенко В.Д. (0.04 МБ)
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення ) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Логвіненко П.Д. для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ( комунальна власність) із земель житлової та громадської забудови для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд( присадибна ділянка) у (0.01 МБ)
  14. Про надання дозволу Карепіній Ю.П. (0.04 МБ)
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ( комунальна власність) із земель житлової та громадської забудови для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд( присадибна ділянка) у (0.01 МБ)
  16. Про надання дозволу Нікітчук А.М. (0.04 МБ)
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення ) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Силакову В.П. для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  18. Про надання дозволу Стебівкі І.В. (0.04 МБ)
  19. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо інвентаризації земельної ділянки. (0.01 МБ)
  20. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо інвентаризації земельної ділянки. (0.01 МБ)
  21. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо інвентаризації земельної ділянки (0.01 МБ)
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок ( комунальна власність) в оренду СТОВ «Південне» для розміщення та експлуатації основних , підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (0.03 МБ)
  23. Про надання дозволу ТОВ « НИВА ЕНЕРГО» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування об’єктів передачі електричної та теплової енергії. (0.02 МБ)
  24. Про надання в оренду ф.г. «Промінь.» земельних ділянок під проектними дорогами та лісосмугами.. (0.01 МБ)
  25. Про надання згоди на поділ земельної ділянки. (0.02 МБ)
  26. Про надання дозволу ТОВ « РЕНДЖИ ТРОСТЯНЕЦЬ» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування об’єктів передачі електричної та теплової енергії. (0.02 МБ)
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Боровському Д.Б. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.03 МБ)
  28. Про затвердження Положення про порядок надання земельних ділянок громадянам у власність для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Рубанівської сільської ради (0.02 МБ)
  29. Про ліквідацію (закриття) філії – Рубанівський "Заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів" комунального закладу "Рубанівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів" Рубанівської сільської ради Херсонської області (0.03 МБ)
  30. Про припинення юридичної особи ясла-сад № 2 "Колобок" Рубанівської сільської в результаті ліквідації (закриття) (0.04 МБ)
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Цапук П.Ф. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.03 МБ)
  32. Про затвердження акту обстеження земельної ділянки гр. Комарову Ф.В. (0.03 МБ)
  33. Про затвердження Програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі "Власний дім" на 2021рік (0.04 МБ)
  34. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Мимоход Л.С. (0.01 МБ)
  35. Про розпорядження сільського голови, видані у міжсесійний період. (0.04 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь